Myynnin & markkinoinnin analyyttinen yhteistyö

 

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa kerromme kuinka B2B-myyntiä ja -markkinointia voidaan tehostaa analytiikan avulla.

Download

 

Tutkimusten mukaan edistyneen analytiikan ja AI:n vaikutukset myyntiin ja markkinointiin liikkuvat miljardeissa euroissa. Ennen kuin analytiikan hyödyt voidaan saavuttaa, tulee myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevien henkilöiden kuitenkin ymmärtää ja kyetä hallitsemaan BI-työkaluista saatua tietoa.

 

Webinaarin sisältö

 

1. Analytiikan arvo myynnille ja markkinoinnille. Kehittyneen analytiikan ja AI:n arvo myynnille ja markkinoinnille lasketaan globaalisti miljardeissa euroissa. Markkinoinnin on kriittisen tärkeää ymmärtää ja olla mukana kehittämässä BI-tiedon hyödyntämistä. 

2. Markkinoinnin tuloshakuinen mittaaminen. Alle puolet yrityksistä pohjaa markkinointikampanjansa myynnillisiin tavoitteisiin. Vaikka myynti ei olekaan markkinoinin ainoa päämäärä, meidän markkinoijien pitää pystyä kertomaan, kuinka suuri osa myynnistä on ansiotamme.

3. Tasokkaampaa yhteispeliä: Myynnin ja markkinoinnin SLA. Sopimus myynnin ja markkinoinnin välillä selkeyttää vastuita ja auttaa keskittymään olennaiseen.

4. Miten ennustamme parhaat liidit? Käymme läpi asiakascasen, jossa myyntiputkea analysoimalla autoimme asiakastamme tunnistamaan parhaat potentiaaliset asiakkaat.

Webinaari on kestoltaan noin 20 minuuttia.

 


 

Webinaarin asiantuntija

 

Samuli Ropponen

 

Samuli Ropponen kehittää markkinoinnin sisältöjä, optimointia, automaatiota, analytiikkaa ja teknologiaa.