Marketing Growth Hacker
/ Digital Marketer

Open position

 

Kiitos mielenkiinnostasi tehtävää kohtaan!

Hakuaika on valitettavasti päättynyt. 
 
Go to homepage

 

Meistä

Me InlineMarketilla autamme myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia hyödyntämään dataa päätöksenteon tukena. Ratkaisummme hyödyntävät tekoälyä ja ennakoivaa analytiikkaa automaation ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Lue lisää meistä. 

 

Tervetuloa tiimiin, digimarkkinoinnin osaaja

Etsimme nyt uutta tiimin jäsentä vahvistamaan markkinointitiimiämme. Marketing Growth Hackerin roolissa saat paljon vastuuta ja pääset näyttämään taitosi usealla markkinoinnin osa-alueella.

Tehtävän sisältö räätälöidään valitun henkilön osaamisalueiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Tehtäviisi voi kuulua muun muassa:

1. Verkkosivujen ylläpito ja kehitys. Roolissa vastaat verkkosivujemme ylläpidosta ja kehittämisestä. Samalla pääset testaamaan erilaisia mainoskampanjoita ja hyödyntämään markkinoinnin automaatiota. 

2. Sähköpostimarkkinointi. Vastaat sähköpostimarkkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja testaamisesta. Halutessasi pääset myös luomaan muuta sisältöä, kuten blogikirjoituksia, oppaita ja asiakaskertomuksia. 

3. Mainonta ja sosiaalinen media. Tehtävässä pääset luomaan sisältöä sosiaaliseen mediaan. Samalla vastaat maksetun mainonnan sisällön suunnittelusta, optimoinnista ja seurannasta. Käyttämiämme mainonnan kanavia ovat mm. Google, Facebook ja LinkedIn. 


Olet etsimämme henkilö, jos

✔  HubSpot on sinulle tuttu työkalu, jota käytät sujuvasti raportointiin ja verkkosivujen ylläpitämiseen. Verkkosivujen ylläpitäminen ei vaadi koodaustaitoja. 

  Olet valmistumassa/sinulla on jo markkinoinnin tutkinto tai kokemusta digitaalisesta markkinoinnista. Aiempi kokemus SaaS-tuotteiden markkinoinnista nähdään etuna.

Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Kokemus orgaanisesta ja maksetusta sosiaalisesta mediasta luetaan eduksi. LinkedIn, Facebook ja Google-mainonnan osaamisesta on myös tehtävässä hyötyä. 

 

Mitä me tarjoamme?

✔  Vastuullisen roolin osana myynti- ja markkinointitiimiä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään kykysi 

Rennon työyhteisön Helsingin sydämessä

Kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut

Säännölliset tiimitapahtumat ja aktiviteetit.  

 

Otamme hakemuksia vastaan joulukuun 2021 loppuun asti. Lähetä hakemuksesi mielummin jo tänään kuin huomenna, sillä käsittelemme hakemuksia ja hakuaikana. Rooli täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ari Heino, CEO at InlineMarket, ari.heino@inlinemarket.fi

 

Send your application